• Logo

Yritys

Aarrehoiva Oy on Hyvinkäällä sijaitseva laadukasta kotihoivaa ja sairaanhoidollisia palveluita tarjoava yritys. Palvelemme asiakkaita Keski-Uudenmaan alueella ja sen lähiympäristössä.

 

Rekrytointi

Tule mukaan iloiseen joukkoomme! Ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot

 

Euroopan Unionin yleinen tietosuoja-asetus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaan ihmisten tulee pystyä vaikuttamaan siihen, miten yritykset käsittelevät keräämiään henkilötietoja.

Asetus koskee luonnollisesti myös Aarrehoivaa.

 

Asiakastiedot Aarrehoivan käytössä

Käsittelemme Aarrehoivassa sekä henkilö- että potilastietoja, asiakkaidemme luottamus on meille erityisen tärkeä. Tietosuoja-asetus antaa asiakkaillemme ja meille yhtenäisen toimintamallin tietosuojan parantamiseen.

Aarrehoivassa käytämme henkilötietoja:
• Asiakassuhteiden luomiseen ja ylläpitämiseen.
• Palvelujemme tarjoamiseen, kehittämiseen ja laskuttamiseen.
• Lain ja muiden Aarrehoivaa velvoittavien säädösten ja sääntöjen noudattamiseen.

 

Henkilötietojen suojaaminen on meille tärkeää

Käytämme henkilötietojasi vain kertomallamme tavalla tai kuten olet antanut meille luvan. Kysymme niitä henkilötietoja, joita tarvitsemme haluamiesi palvelujen tarjoamista ja juridisten velvoitteidemme täyttämistä varten.

Luovutamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille vain, jos meiltä vaaditaan sitä laillisista syistä tai olet antanut siihen luvan.

Voit pyytää pääsyä omiin henkilötietoihisi, rajoittaa niiden käyttöä, korjata ne oikeiksi tai pyytää niiden poistamista. Voit saada myös kopion käytössämme olevista henkilötiedoistasi.

Sinulla on oikeus saada tietää, mitä henkilötietoja säilytämme ja mihin niitä käytämme. Tarkemmin voit lukea tietosuojaselosteestamme.

 

YHTEYSTIEDOT

info@aarrehoiva.fi
Marjatta Kouhia
p. 050 5255537 

 

pyyda tarjous

facebook